Transfers

• Ezequiel Lavezzi, PSG - Får inte lika mycket speltid som han vill/behöver, så en flytt i Januari värkar inte vara helt osannolikt.
• Edinson Cavani, PSG - Storspelaren i Napoli i några säsongen kom till Paris i sommars och har hamnat ute på kanten i en 4-3-3 uppställning och i skuggan utav Zlatan Ibrahimovic, så en flytt är inte heller helt osannolikt för den superstjärnan.
• Robert Lewandowski, Borussia Dortmund - En utav dem mest eftertraktade anfallaren har ett utgående kontrakt med Dortmund och han väljer att inte skriva på nytt utan vill testa någon annan liga (Premier League favorit) och vill dem har pengar för honom så är januari ett sätt att sälja han.
• Robin Van Persie, Manchester United - Efter har varit skada en del på sista tiden så har United inte gått så bra och då har transfers rykten gått och det sägs även att han själv har lämnat in en transfer begäran, men det sägs alltid så mycket men Barcelona har ryktats vara intresserade utav den holländska målsprutan.
• Marco Reus, Borussia Dortmund - En utav Tysklands bästa spelare och då kommer ju även ryktena om klubbbytte, fast jag inte tror att det blir någon flytt i vinter så tror jag att efter VM till sommarn kommer Dortmund få det svårt att hålla fast i yttern.
• Sebastian Larsson, Sunderland - Varit sådär med speltid i Sunderland med nya tränare hit och dit men nu sägs Hull City vara mycket intresserade att skriva kontrakt med den svenska landslagsspelaren, Steve Bruce som är tränare för just Hull, värvade Larsson till både Birmingham och Sunderland vill lägga ett bud på 54 miljoner på sin "favorit" spelare?
• Julian Draxler, Schalke 04 - Draxler utesluter flytt i Januari men öppnar för flytt efter VM, Arsenal är då favorit klubben att signa den tyska talangen men kanske, kanske inte det är alltid för mycket snack.
• Luis Suarez, Liverpool - Leder skytteligan fast har inte spelat lika många matcher som dem andra och Liverpool går bra i ligan.
En flytt från Liverpool verkar vara mindre nu än förr och jag tror att han kommer stanna om inte Real Madrid öppnar sin plånbok och köper. (Då går Benzema till Arsenal!!) ;)

Med vänlig hälsning, Puttekock #COYG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0