Januari fönstret


Snart är kommer ett nytt år men framför allt ett nytt transferfönster, där inga direkt stora namn kommer att flytta med tanke på att man vill spela VM men vissa kanske fyttar för att spela VM också.
Men jag tror att ingen kommer att gå från Gunners i januari men kommer ta positioner och tankar kring spelarna.
Målvakt: Ser bra ut med WS som första keeper men Viviano som andra men det går ryten om att Fabianski kan vara aktuell för Schalke 04, Fabianski är ju en bra målvakt som inte får spela och som behöver speltid så han kan vara en förlust i januari.
Backar: Sagna har inte skrivit något nytt kontrakt och kommer kanske därför flytta i sommar eller skriva på nytt när Arsenal vinner PL?, sedan Vermaelen har inte fått mycket speltid men har sakt att han inte lämnar men det har man ju hört förr, Monreal har haft intresse ifrån Atletic Bilbao och vill ha en plats i Spaniens VM-trupp så kanske ett lån vet man aldrig.
Mittfält: Riktigt starkt mittfält där det finns många bra spelare som tampas om dem fem platserna, Podolski kommer tillbaka från skada, kan få det svårt att ta sig en startplats när det finns gubbar som Cazorla och The Ox som också kommer att träna snart.
Anfall: Giroud är startmannen längst fram och har inte direkt någon konkurrent, sedan vill Wenger köpa en striker och kan göra många mål som Suarez, Lewandowski eller Benzema som är några utav namnen som har ryktats till Lindon klubben.
Bendtner och Sanogo är väl dom som står näst i kö om Giroud blir skadad eller något liknande.// Puttekock #COYG


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0