Helgens Fotboll!

I helgen har det spelats underhållande och målrik fotboll, kommer komma Premier League matcher men också lite annat småt och gott i detta långa inlägg.
Börjar med favorit laget Arsenal som åkte till Manchester och Etihad Stadium för att ta an ett formstrakt City.
Såg inte matchen som synd/tur var, för matchen slutatde med hela 6-3 till City som allt kommer närmare toppen utav tabellen, två mål utav Theo Walcott som nyss kom tillbaka från skada och det räckte inte mot giganten Manchester City som verkligen körde över Arsenal, och det fanns några synpunkter som är värda att ta upp.
Börjar med att Wilshere pekade fingret emot City fansen när han inte fick en solklar hörna och sedan skulle Arsenal fått med sig en straff och tog klart på en City spelares arm, och en händelse efter matchen var slut var att Özil inte tackade av fansen som hade rest till Manchester, då kliver Per Mertesacker fram och skäller ut honom på planen inför alla (riktig passion) och efter så ber tysken om ursäkt till fansen, vilket var bra för annars kunde det har blivit lite si och så.
Sen har vi en annan match som det säkert kommer att skrivas mycket om, topp matchen mellan Tottenham - Liverpool.
Suarez är i en som stark form så han inprinsip kan göra vad han vill och lyckas, lite som Zlatan.
Men ett riktigt starkt Liverpool vann med hela 5-0 och nu kanske Villas-Boas ligger på tunn is.
I och med denna förlusten kan det hända att Tottenhams ledning kanske letar efter en ersättare men jag tror fortfarande att han får lite tid men det är inte många klubbar i dagens fotboll som har tid att vänta med reslutat utan vill ha dem direkt annars hittar dem någon som gör det.
Ett exempel för Sunderland som med Di Canio köpte 14! nya spelare i somras och får sparken efter bara sex omgångar för han inte fick bra resultat..
 
Nu drar vi vidare till Tyskland och börjar med matchen mellan Leverkusen - Frankfurt som spelades på BayArena.
Leverkusen som har tagit andra platsen från Dortmund som spelade 2-2 mot Hoffenheim.
Efter att Marco Russ gjorde mål i den 61´ minuten och med ställningen 0-1 tryckte Leverkusen på i 30 minuter för att få in bollen i mål men ändå var dem inte så nära men på övertid när Frankfurt fick en billig straff var det det sista som skulle hända i matchen men den gamla Real Madrid spelare Joselu missade straffen/ Leno räddade och det slutade bara 0-1 ändå men ett onödigt poäng tapp för Bayer som ligger fortfarande två med fem poäng ner till Dortmund på 32 poäng.
 
Avslutar med att Real spelade 2-2 mot Osasuna och Zlatan fortsätter göra mål.
//Puttekock #COYG, kommer fler transfer snart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0